Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić posetio je danas Opštinski odbor SNS u Bečeju. U prostorijama stranke održan je kratak sastanak u okviru kojeg je članstvo zajedno sa predsednikom OO SNS Bečej Vukom Radojevićem svečano dočekalo potpredsednika Gašića, piše u saopštenju.

Bratislav Gašić čestitao je članovima SNS-a u Bečeju na ostvarenim rezultatima u radu, kako lokalne samouprave, tako i na ostvarenom uspehu na izborima za Savete mesnih zajednica.

– Po onome što vidim i kako pripreme teku u ovom trenutku, Opštinski odbor SNS Bečej spreman je za jednu veliku pobedu 24. aprila. Predsednik Opštinskog odbora i ja želeli smo da popričamo sa članovima o našim budućim aktivnostima, pripremi samog izbornog dana, ali i da porazgovaramo na koji način ćemo u narednom periodu građanima opštine Bečej svojim radom unaprediti razne sfere društvenog života. Građani Srbije i Bečeja su shvatili da naši funkcioneri, bilo lokalni ili republički, mnogo odgovornije rade svoj posao u odnosu na članove drugih političkih stranaka koji su bili na funkcijama do 2012. godine. Jedinstvo i zajednički rad sa građanima Srbije neophodni su za još bolje rezultate i bolji život u Srbiji, rekao je potpredsednik SNS Bratislav Gašić.

Kada je reč o radu lokalne samouprave, predsednik OO SNS Bečej Vuk Radojević istakao je da će glavni adut na predstojećim izborima biti ostvareni rezultati, koji najbolje govore šta je lokalna vlast postigla u prethodnom periodu.

– Vrlo jasno, bez ikakve demagogije i politikanstva, govorićemo o svemu onome što smo uradili u prethodne četiri godine mandata. Insistiramo samo na rezultatima koji su evidentni i gde građani mogu vrlo jasno upoređivanjem situacije – pre i posle – da sami zaključe šta je i koliko toga uradila ova lokalna vlast. Našim sugrađanima želimo da pošaljemo jasnu poruku šta je bilo pre, a šta je sada, a oni će sami zaključiti i doneti odluku da li će podržati Srpsku naprednu stranku, kazao je predsednik OO SNS Bečej Vuk Radojević.

Funkcioneri i članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke sa ponosom i uzdignutom glavom mogu da razgovaraju sa svim građanima opštine Bečej. Sve što radi SNS, kako na republičkom tako i na lokalnom nivou, na čelu sa premijerom i predsednikom SNS-a Aleksandrom Vučićem, je na najvišem nivou profesionalnog i odgovornog obavljanja svih dužnosti i poslova koji su im poverili građani Bečeja i Srbije. Upravo to je glavna prednost SNS-a u odnosu na ostale političke partije koje su imale i previše vremena da građanima pokažu šta mogu, znaju i umeju i da opravdaju poverenje svojih birača, zaključuju iz SNS u Bečeju.

1 KOMENTAR

  1. Gašiću, u kom svojstvu si bio u Bečeju. Naše selo je puno lezilebovića, samo si ti falio. Kad ćeš prestati da koristiš floskulu „koji su bili na vlasti do 2012“? Daj sjaši malo i reci Radojeviću da nešto KONKRETNO URADI u ovom selu, koje polako al sigurno UMIRE. Pozdrav od penzionera…pardon OPLJAČKANOG PENZIONERA.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име