Snimak sa 14. sednice Skupštine opštine Bečej
Snimak sa 14. sednice Skupštine opštine Bečej

Odluka o budžetu opštine Bečej za 2022. godinu na dnevnom je redu 19. sednice Skupštine opštine Bečej u ponedeljak 20. decembar.

Pred odbornicima će se naći, budžet, i Kadrovski plan radnih mesta u organima i službama opštine Bečej za narednu godinu (materijal preuzmite OVDE ), kao i Odluka o izmenama Odluke o lokalnim komunalnim taksama (materijal preuzmite OVDE ), Odluka o izmeni Odluke o boravišnoj taksi (materijal preuzmite OVDE), Odluka o izmenama Odluke o osnivanju Saveta za mlade opštine Bečej (materijal preuzmite OVDE) i Rešenje o davanju saglasnosti na Statut o izmeni i dopuni Statuta Predškolske ustanove „Labud Pejović“ Bečej (materijal preuzmite OVDE).

Podsećamo da građani opštine Bečej mogu da učestvuju na sednici lokalnog parlamenta kroz mehanizam Građanska stolica. Ona daje priliku građanima i predstavnicima njihovih udruženja da se obrate odbornicima na skupštinskim sednicama, a mehanizam mogu da koriste najviše tri građana po sednici. Prijavni formular može se preuzeti OVDE, a popunjena prijava se šalje na imejl adresu gradjanskastolica@becej.rs.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име