Povodom Međunarodnog dana mladih koji se u svetu obeležava 12. avgusta, a ujedno i sa ciljem da se promovišu zdravi stilovi života, uz neizostavni fer – plej, juče su na bečejskom bazenu organizovane tradicionalne „Igre bez granica“.

Osim što je oboren rekord u broju prijavljenih ekipa (30), organizator ove rekreativne manifestacije, Bečejsko udruženja mladih, zadovoljan je entuzijazmom kako volontera, tako i mnogobrojnih učesnika koji su pokazali spretnost tokom 11 zabavnih disciplina u vodi i na suvom.

Ekipa Enterijer Tomićević ponovila je pobedu od prošlog puta, jer su i pre dve godine bili najuspešniji. Osim titule pobednika osvojili su i nagrade koje su obezbedili Sportski centar i ugostiteljski objekti Baron i Mapamondo.

Drugo mesto pripalo je ekipi Lole, a trećeplasirani su Bad Boys.

Krovna organizacija mladih Srbije – KOMS, najviše nezavisno predstavničko telo mladih u Srbiji, već petu godinu zaredom objavljuje Alternativni izveštaj o položaju i potrebama mladih u Republici Srbiji. On nastaje kao rezultat najvećeg istraživanja o mladima u Srbijii. Izveštaj se tradicionalno objavljuje na Međunarodni dan mladih – 12. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име