Opština Novi Bečej potpisala je danas (31. mart) sporazum o saradnji između NIS-a kojim kompanija kroz projekat „Zajednici zajedno” obezbeđuje četiri miliona dinara za projekte civilnog sektora.

-Saradnja sa NIS-om na ovakav način traje već sedam godina. Realizovali smo mnoge projekte od značaja za našu zajednicu. Različita udruženja građana i nevladine organizacije su konkurisale i dobijale sredstva koja su upotrebljavale da bi unapredile kvalitet života u našoj opštini. Pozivam i ove godine sve koji imaju kvalitetne projekte da konkurišu i sredstva upotrebe na najbolji način u interesu naše zajednice, rekao je predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović.

Prethodnih godina neki od učesnika, odnosno korisnika novca sa NIS-ovo konkursa bili su: DVD sa projektom „Zaštita životne sredine i posledice požara”, Mesna zajednica Bočar sa projektom „Energija sporta 2013 – rekonstrukcija postojećeg sportskog terena u centru grada”, Dom zdravlja Novi Bečej sa projektom „Javi se na vreme – budi zdrava”, Društvo ekologa „Stari hrast” Kumane sa projektom „Uređenje prostora oko hrasta lužnjaka u dvorištu crpne stanice Kumane kod Tise”, Turistička organizacija opštine Novi Bečej sa manifestacijom „Velikogospojinski dani” i drugi.

Foto: Centar Novog Bečeja, ilustracija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име