Februárban nyitott és májusban fogadta első vendégét Adán a Relax Apartman. A családi örökségből kialakított vendégház tulajdonosa Tornai Anita, aki munka mellett, háromgyermekes családanyaként vágott bele ebbe a vállalkozásba.

Anita arra számít, hogy a vállakozás nyereséges lesz, mivel az adai strandfürdő, a Tisza-part, a csöndes kisvárosi környezet is vonzó a turisták számára.

A városi infrastrruktúra mellett programok is kellenének ahhoz, hogy minél több turista látogasson el Adára – vallja a fiatal vállalkozó.
Anita munka mellett vágott bele az apartmanok építésébe, üzemeltetésébe. A háromgyermekes édesanya szerint a munkahelyen, a vállalkozásban és a családban is helyt állni jó szervezéssel megoldható kihívást jelent.
A vendégház tulajdonosának a sok munka mellett családi programokra és a hobbijára is jut idő.
Anita azt tanácsolja a fiatal nőknek, hogy ha van egy álmuk, valósítsák meg azt.

Sadržaj je kreiran u okviru projekta „U sred stvari: Profesionalnim informisanjem ka unapređenju položaja mađarske nacionalne manjine u Srbiji – A dolgok közepébe: Professzionális tájékoztatással a szerbiai magyar nemzeti kisebbség helyzetének a javításáért“ koji je sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име