Korisnici usluga Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej danas (27. januara) ostaće bez grejanja, u intervalu od 8 do 17 sati, saopštilo je preduzeće.

Zbog otklanjanja havarije na magistralnom vrelovodnom ogranku u ulici Jovana Popovića došlo je do privremenog prekida u isporuci toplotne energije za grejanje svim kupcima priključenim na sistem daljinskog grejanja „Toplane“.

1 KOMENTAR

  1. Ovo je bukvalno skandalozno. Kada javna preduzeća pretvoriš u stranački plen, onda dobiješ ovo. Već nedelju dana, i to u periodu kada je zima konačno počela i niske su temperature, građani koji su priključeni na Toplanu nemaju grejanje, smrzavaju se u svojim stanovima i moraju da se dogrevaju na struju. Da smo hteli da se grejemo na struju, ne bi se priključili na Toplanu. Ovako ćemo da plaćamo visoke račune za Toplanu i visoke račune za struju. Bukvalno ništa ne funkcioniše u ovom gradu. Umesto što su pare ugurali u gluposti poput koncerta Zdravka Čolića i teretane u goranskom parku, bolje da su uložili u grejnu infrastrukturu i tako omogućili civilizovani život stanovnicima Bečeja. Sramota!!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име