U okviru akcije Crvenog krsta Srbije „Jedan paketić puno ljubavi“ Crveni krst Novi Bečej već treću godinu za redom organizuje podelu novogodišnjih paketića deci korisnicima narodne kuhinje u svim naseljenim mestima opštine.

Podela paketića počela je u četvrtak 29. decembra, najpre deci iz Novog Bečeja i Kumana, dok su mališani iz Novog Miloševa i Bočara u petak 30. decembra obradovani paketićima i posetom Deda Mraza.
-Crveni krst Novi Bečej već treću godinu organizuje prikupljanje novčanih sredstava, ali i slatkiša i igračaka, od čega pravimo paketiće za decu iz najugroženijih porodica naše opštine koje su korisnici narodne kuhinje. Imamo sedamdesetoro dece u sva četiri naseljena mesta u našoj opštini za koje smo obezbedili paketiće. Nadamo se da smo uspeli da učinimo da se i ova deca raduju na kraju godine, a i da im na ovaj način poželimo sve najbolje u sledećoj godini, rekao je Momir Dimitrijević, sekretar Crvenog krsta Novi Bečej.

Prema rečima Mirjana Jakšića, predsednika Skupštine opštine Novi Bečej, inicijatora organizovanja narodne kuhinje u opštini Novi Bečej, akciju „Jedan paketić puno ljubavi“ podržali su opština Novi Bečej, škole u naseljenim mestima, predškolska ustanova, mesne zajednice i javna preduzeća, a svake godine najveći donator je firma „Italtex – intimo“ iz Novog Miloševa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име