Degustacija i razmena iskustava: Predstavili se proizvođači meda i vina

0
261

Postao je običaj da se u Spomen kući Tan u Bečeju pred kraj godine zainteresovani mogu upoznati sa ovdašnjim proizvođačima meda i vina, a oni koji ih dobro poznaju, po kvalitetu, eventualno mogu da probaju nešto novo iz asortimana, jer noviteta s vremena na vreme ima.

Bečejski proizvođači su uglavnom mali, ali su kreativni i pre svega vredni, sa željom da u skromnim uslovima obogate inače kvalitetnu ponudu domaćih vinskih i medarskih proizvoda. Bečej u svetu meda i vina ima šta da ponudi, i to raznovrsno, i da se mladi sve više uključuju i traže sebe u ovoj oblasti, istražuju, diktiraju trendove. Bila je ovo prilika da se proizvođači iz najveće potiske opštine ponovo okupe, razmene iskustva, posavetuju se sa onima koji su stručni. Događaj imena „Med i vino” organizovalo je Društvo intelektualaca „Braća Tan“.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.