Postao je običaj da se u Spomen kući Tan u Bečeju pred kraj godine zainteresovani mogu upoznati sa ovdašnjim proizvođačima meda i vina, a oni koji ih dobro poznaju, po kvalitetu, eventualno mogu da probaju nešto novo iz asortimana, jer noviteta s vremena na vreme ima.

Bečejski proizvođači su uglavnom mali, ali su kreativni i pre svega vredni, sa željom da u skromnim uslovima obogate inače kvalitetnu ponudu domaćih vinskih i medarskih proizvoda. Bečej u svetu meda i vina ima šta da ponudi, i to raznovrsno, i da se mladi sve više uključuju i traže sebe u ovoj oblasti, istražuju, diktiraju trendove. Bila je ovo prilika da se proizvođači iz najveće potiske opštine ponovo okupe, razmene iskustva, posavetuju se sa onima koji su stručni. Događaj imena „Med i vino” organizovalo je Društvo intelektualaca „Braća Tan“.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име