Subotički muzičar Marko Žigmanović i njegov bend održaće u petak 25. oktobra na sceni Gradskog pozorišta Bečej koncert pod nazivom „Vino i gitare“.

Portal MojBečej.rs u saradnji sa Gradskim pozorištem Bečej najbržim čitaocima deli ukupno dve karte. Potrebno je da pošaljete imejl na adresu [email protected], a dobitnike karata obavestićemo do četvrtka u 12 sati.

Koncert zabavne muzike nazvan „Vino i gitare“, koji se već petu godinu održava u Subotici, po prvi put će biti predstavljen i publici u Bečeju. Uz pratnju sedmočlanog orkestra Žigmanović nastupa kao idejni tvorac koncerta. Uz njega će nastupiti i pevači amateri Danijel Barović i Milica Žigmanović, a kao specijalni gosti koncerta i Gradski hor iz Bečeja. Na programu je muzika iz regiona nastala u nekim prošlim vremenima. Upravo je negovanje i promovisanje dobre muzike regiona osnovni cilj programa koja je u Subotici postigla veliki uspeh. Marka Žigmanovića publika pamti po izuzetnom vokalu. Proslavio se kao finalista prve sezone serijala Nikad nije kasno.

Ulaznica košta 300 dinara. Informacije i rezervacije: 021/6915-336 [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име