Kancelarija za mlade opštine Bečej obeležila je 1. decembra tačno deset godina neprekidnog rada. Rezultati i aktivnosti, kao i dobra saradnju sa akterima iz lokala, ali iz pokrajine i republike, predstavljeni su na svečanoj sednici u gradskoj kući u Bečeju.

Dane Mandić koordinator je KZM Bečej pet godina. Kao jedan od značajnih rezultata najavljuje izgradnju trim staze u Goranskom parku koja će, iako je sredstva za nju prikula KZM, koristiti svim sugrađanima.

Svečanoj sednici su osim koordinatora Kancelarije za mlade Daneta Mandića prisustvovali i zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Ljubomir Stanisavljev, zamenik generalnog sekretara Nacionalne asocijacije kancelarija za mlade, inače Bečejac, Vojislav Prkosovački, član Opštinskog veća zadužen za oblasti sporta i omladine Dejan Terzić, a umesto predsednika opštine Dragana Tošića, mlade Bečeja je pozdravila njegova pomoćnica Daniela Doroslovački koja je obećala dalju podršku opštine Kancelariji za mlade.

Vojislav Prkosovački prvi je koordinator Kancelarije za mlade opštine Bečej. Na proslavi jubileja u Bečeju je bio u dvostrukoj ulozi, budući da je danas zamenik sekretara Nacionalne asocijacije kancelarija za mlade. Ističe da je u protekloj deceniji mnogo toga urađeno na afirmaciji mladih i omladinskih politika, ali da u Bečeju ima prostora za napredak.

Svečana sednica završena je dodelom zahvalnica saradnicima bečejske kancelarije. Povodom proslave, iste je večeri u Gradskom pozorištu Bečej stendap komičar Neša Bridžis zabavljao Bečejce.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име