Prijatelji i članovi Plesnog kluba „Maks dens“ napravili su doček iznenađenja za Aleksandru Radić koja se plasirala na peto mesto na evropskom prvenstvu u disko densu u švedskom gradu Orebru.

[widgetkit id=63]

 Malo slavlje povodom uspeha bečejske plesačice upriličeno je upravo u sali Gradskog pozorišta Bečej, gde je Aleksandra Radić vredno vežbala proteklih meseci. Radićeva je u Orebru predstavljala ne samo svoj matični klub, već i zemlju, budući da je bila jedina takmičarka iz Srbije, u veoma jakoj konkurenciji od 78 takmičarki iz evropskih zemalja.

Na ovom nadmetanju su se okupili plesači iz Finske, Danske, Norveške, Rusije, Srbije, a  s obzirom na to da su Evropljani i najuspešniji u ovom plesu, Aleksandrin uspeh je, samim tim, svetskog ranga.

O svojim utiscima iz Orebra, kao i planovima, dvadesetjednogodišnja Aleksandra Radić je govorila za gradski portal Moj Bečej:

– Ovo je moj najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri, dugoj 17 godina. Mnogo sam srećna. Pripreme za septembar za svetsko prvenstvo u Bohumu su već počele, pa se nadam da ću tamo uspeti da uzmem medalju.

Veliku podršku u Orebru joj je pružila sestra i trener  Marina Radić, koja već priprema koreografiju i plan treninga za svetsko takmičenje u Nemačkoj.

– Nadamo se da ćemo uspeti da budemo još bolje, iako za favorite važe Danska, Norveška, Finska, koje imaju najveći standard, najbolje kostime, trenere, timove, navela za Moj Bečej Marina Radić.

Pored prijatelja, poznanika, članova svih uzrasta iz PK „Maks dens“, svečanom dočeku su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Vuk Radojević i njegova zamenica Tamara Ivanišević, koji su Aleksandri Radić čestitali na uspehu u Švedskoj.

VIŠE FOTOGRAFIJA MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM FACEBOOK PAGEU: www.facebook.com/mojbecej.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име