Dnevni horoskop - MojBečej - Astrolog

Na portalu MojBečej možete pratiti dnevni horoskop našeg astrologa Sanje. Za stručno tumačenje vaše natalne karte obratite se putem mejla: [email protected]

Dnevni horoskop - Ovan

POSAO: Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.
LJUBAV: Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta Vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje
ZDRAVLJE & SAVET: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

Dnevni horoskop - Bik

POSAO: Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine, stoga pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.
LJUBAV: Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
ZDRAVLJE & SAVET: Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

Dnevni horoskop - Blizanci

POSAO: Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da Vam obezbedi bolje materijalne uslove.
LJUBAV: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje Vas prate.
ZDRAVLJE & SAVET: Obratite pažnju na svoj fizički izgled i raspoloženje, prihvatite pozitivne uzore.

Dnevni horoskop - Rak

POSAO: Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da Vam povere novu ulogu.
LJUBAV: Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje Vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.
ZDRAVLJE & SAVET: Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

1
2
3

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име