Dnevni horoskop - MojBečej - Astrolog

Na portalu MojBečej možete pratiti dnevni horoskop našeg astrologa Sanje. Za stručno tumačenje vaše natalne karte obratite se putem mejla: astro@mojbecej.rs

Dnevni horoskop - Ovan

LJUBAV: Imaćete sjajnu priliku da se udvarate osobi sa kojom radite. Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u ljubavi. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zatevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Danas je bolje da se povučete.

POSAO: Ponekad je potrebno imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradniima. Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan utican na vaše raspoloženje ili ponašanje.

ZDRAVLJE & SAVET: Nedostajat ćete vam umerenosti u konzumacijama. Usporite svoj ubrzani ritam!

Dnevni horoskop - Bik

LJUBAV: Danas ćete se osećati nadahnuti za male ludosti koje oživljavaju kako vas, tako i drugu stranu. Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus. Prijaće vam današnji emotivni susret.

POSAO: Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Imate dobar predosećaj za neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom.

ZDRAVLJE & SAVET: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

Dnevni horoskop - Blizanci

LJUBAV: Spolja ćete biti preljubazni, ali svoje prave osećaje danas ćete skrivati kao zmija noge. Sve će se događati iznutra.

POSAO: Teško ćete stizati rokove. Biće mnogih kašnjenja kod svih, pa i kod vas. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

ZDRAVLJE & SAVET: Pripazite na burne reakcije, ne nervirajte se.

Dnevni horoskop - Rak

LJUBAV: U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Naravno to će sve biti skriveno ili samo virtualno.

POSAO: Imaćete sjajnih ideja i bićete otvoreni za nove načine rada Sigurnost će se pokazati u alternativnim bavljenjima.

ZDRAVLJE & SAVET: Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.

1
2
3

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име