Dnevni horoskop - MojBečej - Astrolog

Na portalu MojBečej možete pratiti dnevni horoskop našeg astrologa Sanje. Za stručno tumačenje vaše natalne karte obratite se putem mejla: astro@mojbecej.rs

Dnevni horoskop - Ovan

LJUBAV: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki ljubavni signal.
POSAO: Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje vas uspeh u robo-novčanim razmenama.
ZDRAVLJE & SAVET: Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Dnevni horoskop - Bik

LJUBAV: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.
POSAO: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude.
ZDRAVLJE & SAVET: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.

Dnevni horoskop - Blizanci

LJUBAV: U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
POSAO: Ukoliko vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti.
ZDRAVLJE & SAVET: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Dnevni horoskop - Rak

LJUBAV: Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično znacenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja.
ZDRAVLJE & SAVET: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

1
2
3

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име