Dugogodišnji rad i trud se isplatio, a san iz detinjstva ostvaren. Nije ni čudo što su emocije jake, naročito jer se jubilej, deset godina postojanja kluba Maksa dens, obeležava otvaranjem novih prostorija, u Hajduk Veljka u Bečeju.

Aleksandra Radić će u novom studiju pripremati mlade plesače, ali će i sama da trenira i to naporno, budući da je narednog leta čekaju dva važna takmičenja, evropsko i svetsko prvenstvo.

Upravo sa tih takmičenja valja se vratiti sa medaljama i upotpuniti zbirku. Ima Maks dens i članove koji su od početka osnivanja tu. I oni se raduju što klub sada ima sopstvene prostorije, a to je i preduslov za ostvarenje novih ciljeva. – Tu sa s njima od šeste godine. Mnogo mi znače devojke, i želim im mnogo uspeha u daljem radu, rekla je osamnaestogodišnja Jovana Palinkaš, članica Plesnog kluba „Maks dens“. Maks dens je klub koji je u međunarodnim okvirima u disko densu prepoznat kao potencijal. Podršku Bečejkama pružio je na otvaranju novih prostorija i prvi čovek plesne asocijacije u Srbiji.

– Ne mogu da poredim ovaj prostor ni sa jednim u Srbiji, jer je to prvi prostor u zemlji koji je građen tipski. Čestitke u moje ime, u ime saveza, Maks densu na ovom neverovatnom potezu, naveo je Predrag Katanić, predsednik Srpske plesne asocijacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име