A csillagból kör lesz
Čilag - budući izgled

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine finansiraće rekonstrukciju raskrsnica ulica Miloša Crnjanskog, Žilinski Endrea,  Zoltana Čuke i Dositejeve u Bečeju. Opštini Bečej, naime, odobren je predlog projekta vrednosti 25.219.000 dinara u okviru konkursu za unapređenje saobraćajne infrastrukture.

Uprava je opštini Bečej opredelila kompletan iznos, odnosno, neće biti potrebno učešće.

Prema rečima predsednika opštine Bečej Dragana Tošića Uprava za kapitalna ulaganja pokrenuće postupak javne nabavke u narednih deset dana, a opština treba da saglasnost na dokumentaciju. Na pomenutoj raskrsnici biće izgrađen kružni tok u obliku broja 8, a to kada će se početi sa radovima zavisi i od vremenskih uslova.

Današnji izgled trga Čilag
Današnji izgled trga Čilag

Radovi na trgu Čilag bi trebalo da počnu nakon rekonstrukcije Dositejeve ulice u Bečeju, koja, inače, počinje u ponedeljak. Radove u Dositejevoj takođe finansira Uprava za kapitalna ulaganja. Ukupna vredna pomenutih radova je nešto više od 55 miliona dinara.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име