Manifestacija „Gospojina 2015“, kao prestižna manifestacija koja je za 10 godina izrasla u poznati i priznati brend-turizma u Srbiji, ove godine je nominovana za dve nagrade. Stručni kolegijum pete Biznis konferencije SEET 2015 doneo je odluku da nominuje Gospojinu i Opštinu Novi Bečej za Brand leader award 2015 za najbolju tradicionalnu manifestaciju, kao jedan od najprepoznatljivijih brendova koji je obeležio 2015. godinu u Srbiji.

Pored ostalog i tim povodom predstavnici Turističke organizacije i lokalne samouprave Novi Bečej, pozvani su na 5. Biznis konferenciju „Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope“, koja se pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije održava 30. septembra 2015. u Sava centru u Beogradu, kao Opština, koja daje izuzetan doprinos unapređenju turističke ponude i konkurentnosti Srbije… Na konferenciji će govoriti Rasim Ljajić ministar za trgovinu, turizam i telekomunikaciju, kao i ljudi iz oblasti turizma u Srbiji i regionu. Pored Turističke organizacije opštine Novi Bečej, na ovom skupu će se predstaviti i veliki broj kompanija iz regiona, a ugovoreni su i neki sastanci, koji bi trebali rezultirati saradnjom sa sledeću godinu. Na tradicionalnom sajmu turizma „LORIST“ u Novom Sadu, Gospojina je takođe nominovana za nagradu „Najbolje vojvođanske manifestacije“, a Turistička organizacija opštine Novi Bečej za najbolju Turističku organizaciju u 2015.godini.

-Nadamo se da ćemo dobiti ta priznanja, koja će biti kruna našeg ovogodišnjeg rada, izjavio je Nemanja Vasković, direktor TO Novi Bečej.

Turistička organizacija priprema seriju Zimskih vikenada, sa mnogo zanimljivih sadržaja, sa akcentom na božićne praznike, kulturna dešavanja, koncerte i festivale, pa će se pored ostalog na programu naći: 19. septembra – Vikend tiskih kapetana, 25.septembra – Izađi mi na teglu, 10 i 11.oktobra Dani Laze Telečkog, biće tu i 22-25. oktobra Festival komedije, 6 i 7. novembra Ričaj festival, 13 i 14. novembra Karneval ždralova i još mnogo zanimljivih dešavanja.

-Očekuju nas zaista interesantni vikendi tokom hladnih jesenjih i zimskih dana ali paralelno sa ovim dešavanjima, Turistička organizacija priprema veliki projekat Izgradnje auto -kampa na Tisi, koja počinje u narednom periodu, istakao je Nemanja Vasković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име