A temerini Csernák Diannak 36 éves, kétgyermekes anyuka, aki immár három éve vezeti saját sütödéjét. A cukrász szakma, mint mondja, véletlen választás volt, de nem bánta meg.

Dianna néhány évig otthon, rendelésre készített tortákat és süteményeket, azonban a népszerűségnek és az egyre több rendelésnek köszönhetően úgy döntött megnyitja saját vállalkozását. A Prosperitati Alapítvány kezdő vállalkozók számára nyílt pályázata által Diannának sikerült új eszközöket beszereznie és megnyitnia saját sütödéjét.

A sütődében többnyire rendelésre, a vevők igényei szerint készülnek el a cukrászati remekművek.

A kétgyermekes anyuka amellett, hogy sikeres vállalakozó, lányainak is szeretné bebizonyítani, hogy egy nő több szerepben is megállhatja a helyét.

Dianna a jövőben egy újabb álmát szeretné megvalósítani.  A torták és sütemények mellett a fagylalkészítésbe is szeretne belevágni.

Sadržaj je kreiran u okviru projekta „U sred stvari: Profesionalnim informisanjem ka unapređenju položaja mađarske nacionalne manjine u Srbiji – A dolgok közepébe: Professzionális tájékoztatással a szerbiai magyar nemzeti kisebbség helyzetének a javításáért“ koji je sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име