Elfogadták az ifjúsági helyi akciótervet és a közvállalatok munkatervét, továbbá kinevezték a Népkönyvtár új igazgatóját is.

Az Óbecse község működésére irányuló tervek, de még az óbecsei közvállalatok munkatervei sem keltettek akkora vitát a napokban megtartott helyi parlament idei utolsó ülésén, mint az ifjúsági helyi akcióterv.

Dane Mandić, Óbecse község Ifjúsági Szervezetének koordinátora
Dane Mandić, Óbecse község Ifjúsági Szervezetének koordinátora

Dane Mandić, Óbecse község Ifjúsági Szervezetének koordinátora elmondta, egy olyan stratégiai dokumentumról van szó, amely nagy jelentőséggel bír az ifjúságpolitika, valamint a fiatalok helyzetének és jogainak fejlesztéséhez.

Tari István a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közösségének képviselője, felszólalásában elmondta, minden probléma a lakosság elöregedéséből ered és abból, hogy az óbecsei fiatalok lábbal szavaznak.

Az év utolsó közgyűlésén kinevezték az óbecsei Népkönyvtár új igazgatóját is. A következő négy évben Tallós Boglárka helyett Đijanta Lovaš okleveles zeneművész-zongorista teljesíti a megbízást.

 

Medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „A közpénz átlátható útja: Transparetni put javnog novca“ koji finansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Stavovi izneti u medijskom sadržaju nužno ne odražavaju stavove ministarstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име