Emisiju „Sit, a fit?“ vodi autorka istoimenog bloga, strukovni nutricionista – dijetetičar Daniela Tepša. U novom izdanju emisije možete pogledati recept za čokoladni brauni.

Vreme pripreme: 10 minuta + 30 minuta pečenja

Potrebno:

  • 220g speltinog mekog brašna
  • 180g smeđeg/kokosovog šećera
  • 30g sirovog kakao praha
  • 1 kašika praška za pecivo
  • 1 kašika nes kafe
  • prstohvat soli
  • 100g kvalitetne crne čokolade
  • 240ml biljnog mleka
  • 2 kašike jabukovog sirćeta
  • 60ml suncokretovog ulja

Način pripreme:

1. Pomešati mokre sastojke – biljno mleko, jabukovo sirće i ulje;
2. Pomešati sve suve sastojke (sve ostalo) i sjediniti sa mokrim sastojcima;
3. Prespite u široku tepsiju za pečenje, koristeći papir za pečenje radi lakšeg vađenja;
4. Peći na 200°C 30 minuta.

Ohladiti pre sečenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име