Erőszakos bűncselekményt követett el három kiskorú Óbecsén, amikor betörés közben majdnem agyonverték a házban lakó idős nénit.

Az egyedül élő 86 éves hölgyhöz péntek éjszaka törtek be. Egyes elmondások szerin kiakarták rabolni. Azt hogy miért fajult tettlegességig az ügy, nem tudni, de az idős nénit jelenleg is az újvidéki kórházban kezelik súlyos sérülései miatt. A közeli szomszédokat próbáltuk megkérdezni, de többnyire csak zárt kapukat és ablakokat találtunk.

Az utcában kicsit feljebb egy idős néni elmondta, egy nappal ez az eset előtt az ő anyósához is betörtek feltehetőleg ugyanazok a tettesek.

A gyanusítottakat a rendőrség vette őrizetbe. Az elkövetők egy tizennégy és két 12 éves fiú. A legidősebbet nagybecskereken tartják 30 napos vizságlati fogságban, míg a két 12 éves fiút pedig hazaengedték. Mivel a szociális központ munkatársai nem válaszoltak a hívásunkra, az iskolában érdeklődtünk arról, hogy korábban volt e gond a fiatalok viselkedésével.

A rendőrség továbbra is vizsgálja az ügyet.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име