Az óbecsei Villogó Polgári Társulás által indított Etka-jógatanfolyam korunk leggyakoribb problémáján, a gerincproblémák hatékony kezelésében segít.

A társulás vezetői, a helyi Egészségház orvosai azzal a céllal indították meg a tanfolyamot, hogy a hagyományos orvosi vizsgálatok mellett egyébb hatékony megoldásokkal is tudjanak segíteni a pácienseken. A statisztikák szerint a felnőtt népesség mintegy 90 százalékát érintik a különböző gerincproblémák.

Az Etka-jóga Erőgyűjtő módszer lényege a természetes testtartás, a természetes mozgás, és mindenek előtt a helyes légzés, amellyel folyamatosan energiát biztosít a testnek. A módszer kidolgozója Kártyikné Bence Etka, aki súlyos szívbetegséggel és nyitott hátgerinccel jött a világra, majd 55 éves korában elkezdett jógával foglalkozni. Minden keleti és nyugati mozgáskultúrát és természetgyógyászati programot kipróbált. Az öngyógyító-önfejlesztő tapasztalatai révén nemcsak betegségeitől szabadult meg, hanem létrehozott egy új mozgásművészetet.

A tanfolyamokat Óbecsén a Than emlékházban tartják minden szerdán két időpontban. Az idősebb korosztály a Senior Etka jógán tudja megmozgatni magát, míg a fiatalabbak a valamivel intenzívebb órákon tudják ellazítani hátizmikat.

A tanfolyamra háromtól százhárom éves korig, mindenkit szívesen várnak. Az Etka-jóga ugyanis nem igényel nehéz, megerőltető fizikai mozgást, viszont biztosítja az állandó testi és szellemi fejlődést, a jó vérkeringést, a gerinc rugalmasságát, és mindenekelőtt kifogyhatatlan energiát.

A tanfolyamra a nagy érdeklődés miatt előre kell időpontot egyeztetni a 060/333-62-71-es telefonszámon.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име