Több mint 400 zeneiskolás tanuló jelentkezett az idei nemzetközi zenei versenyre, amelyet Óbecsén tartanak május 11-e és 18-a között. A versenyt Vajdaság egyik legszebb kastélyában rendezik meg Óbecsén.

Az Óbecsei zeneiskolában már készülnek a „Fantast 2014” nemzetközi hangversenyre. A rendezvény vasárnap kezdődik és nyol napig tart. Az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola harmadik alkalommal rendezi meg a nemzetközi Fantast hangversenyt. Vasárnaptól klasszikus darabokat hallhatunk zongorán, hegedűn, harmonikán, tamburán, és gitáron – mondta Krajtmár Tamara, a Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola igazgatója. „Nagyon örülünk, hogy sokan jelentkeztek külföldről. Hat országból és negyvenkilenc városból jelentkeztek. Azt mondanám, hogy ez egy nagy siker a zeneiskolánk számára, mivel nagyon sok az érdeklődő. A versenyzőket szülők és tanáraik kísérik, tehát sok ember fog érkezni Óbecsére, akik még nem látták a kastélyt, és lehet hogy nem is jártak a városunkban, ahol érdemes nézelődni.”

Vasárnap tartják a rendezvény ünnepélyes megnyitóját a városi színházban. Az iskola volt növendékei lépnek fel nyolc órától.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име