Óbecsén a Fantaszt 2017 nemzetközi zenei versenyen idén is kimagasló zenei tehetségek mutatkoztak be.

Az elmúlt hét folyamán a Fantaszt várban szervezett nemzetközi zenei versenyen 563 tehetség mutatkozott be.

Petar Krančević, Zeneiskola, Sremska Mitrovica:

Már négy éve járok zeneiskolába, és örömmel tölt el, hogy részt vehetek ezen a versenyen. Ez a kastély nagyon szép, és gyönyörű lovaik vannak. Idén nem játszottam olyan jól, mint tavaly, de azért elégedett vagyok.

A diákok hat kategóriában szerepeltek, a versenyzőket nemzetközi szakzsűri véleményezte. A legjobb eredményekkel szereplő diákok mellett a szervezők különdíjakkal is készültek.

Tamara Krajtmar, Petar Konjović Zeneiskola, Óbecse

Az idei év különdíját Marko Mačeknek, a verseny legfiatalabb résztvevőjének adtuk át, aki csupán öt és fél éves, Varasdról érkezett és zonogán játszik. A hegedű kategóriájában pedig lett egy babérkoszorú díjas versenyzőnk, aki a kategóriájában legjobban szereplő összes versenyzőn tűltett zenei tehetségével, ő pedig Sofija Radojičić aki a belgrádi Josip Slavenski Zeneiskola diákja.

Az idei év legsikeresebb tanárának a díjában pedig Nenad Petrović gitár tanár részesült, aki a legtöbb dijákkal, tizenkét versenyzővel érkezett a versenyre.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име