Posle atraktivnog Novogodišnjeg koncerta učenika bečejske Muzičke škole „Petar Konjović“, večeras od 19 sati sugrađanima će se u Gradskom pozorištu predstaviti i njihovi nastavnici.

-Nas ovakvi koncerti pred prepunom salom posebno inspirišu i raduju. Zato i nastavljamo školsku tradiciju da se novogodišnjim koncertima predstave odvojeno učenici i nastavnici. Deca su nastupila, uglavnom, sa kamernom muzikom, a bilo je i horskog pevanja, dok će nastavnici večeras svirati muziku iz filmova. Uživali smo pre nedelju dana, verujem da će se uživati i večeras, rekla nam je direktorka Muzičke škole „Petar Konjović“ Tamara Krajtmar.

Na prošlonedeljnom koncertu nastupila je, gotovo, polovina učenika. Tačnije, od oko 270 učenika, koliko ih pogađa nastavu i nadograđuju svoj talenat svirajući violinu, gitaru, klavir, tamburu, harmoniku ili školujući glas na odseku za solo pevanju, na koncertu je nastupilo oko 150 dece. Puna scena će biti i večeras, kada će nastavnici po svom izboru svirati muziku iz filmova. Doda li se da je ulaz besplatan, onda je to razlog više da se prisustvuje atraktivnom koncertu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име