O Novogodišnjem koncertu nastavnika Muzičke škole „Petar Konjović“ u Bečeju priča se i posle nekoliko meseci. Koncert na temu filmske muzike, koji je dupke napunio salu Gradskog pozorišta Bečej podstakao je kolektiv muzičke škole da realizuje i ovogodišnje izdanje, pa će već ovog decembra uoči Božića publika moći da uživa u muzici raznih naroda.

Međutim, ambicije za ovogodišnji koncert za kraj uspešne kalendarske, a samim tim i nastavne godine,  još su veće.

Mesta ima za sve koji žele da obnove znanja i veštine i da sviraju umetničku muziku. Ukoliko zainteresovani ne poseduju harmoniku, mogu da računaju na pomoć škole, rekla nam je direktorka Muzičke škole „Petar Konjović“ Tamara Krajtmar.

Ostalo je nešto više od dva meseca za još jedan Novogodišnji koncert nastavnika Muzičke škole „Petar Konjović“. Organizator je obećao da će probati da odgovori zadatku i da ispuni očekivanja publike i ovaj put, a to podrazumeva kvalitetan repertoar, uz prateće adekvatne kostime. Iz bečejske muzičke škole se nadaju da će se pored orkestra harmonike, na isti se način i sa istim ciljem, okupiti i bivši đaci koji su svirali druge instrumente.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име