Žiri je imao težak zadatak da odabere najbolje i najlepše fotografije poslate u okviru konkursa „Leto u Bečeju“ koji je organizovala Turistička organizacija opštine Bečej, ali su rezultati stigli, a pobednici su danas nagrađeni.

Kako kažu, sve pristigle fotografije su izuzetno lepe i stoga su se trudili da izaberu one koje najviše odgovaraju uslovima konkursa.

Dobitnici nagrada ovogodišnjeg konkursa su:

1. mesto: Đuli Šranc iz Novog Sada za fotografiju „Fantast“ osvojila je vikend za dve osobe u hotelu „Mona“ na Zlatiboru, ručak za dve osobe u restoranu „Blue Moon“ u Bečeju i promo paket TO Bečej.

2. mesto: Kristina Šifliš iz Bečeja za fotografiju „Pogled na Tisu“ osvojila je jednodnevni izlet za dve osobe sa „Bečejprevozom“, ručak za dve osobe u restoranu „Club 4“ u Bečeju i promo paket TO Bečej.

3. mesto: Jovana Lemić iz Bečeja za fotografiju „Centralni gradski trg“ osvojila je paket vina vinarije „Vinartos“, ručak za dve osobe u restoranu „Čarda-Ribnjak“ u Bečeju i promo paket TO Bečej.

4. mesto: Lenka Savkov iz Nadalja za fotografiju „Zalazak sunca na Vidikovcu“ osvojila je ručak za dve osobe u restoranu „Mali Lovac“ u Bečeju i promo paket TO Bečej.

Turistička organizacija opštine Bečej se zahvaljuje svim učesnicina konkursa na prijavi i čestitaju dobitnicima na učešću i odličnim fotografijama!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име