Alen Hasičić je kao „bonus“ dobio priliku da bude starter
Alen Hasičić je kao „bonus“ dobio priliku da bude starter

Uzalud solidna igra Bečejaca u Rumi, čak i u fazi odbrane, kad je završnica očajna. Epilog je poznat. Post u gostima i dalje traje.

U četiri utakmice isto toliko poraza i pozicija pri samom dnu tabele.

-Plaćamo danak neiskustvu. Nemamo igrače za rotaciju i kad treba umorne zameniti ulaze mladići bez iskustva ili ostavljamo iskusnije i dalje u igri, pa nastaju greške. Sada nas je jedna koštala poraza. A pre toga smo imali nekoliko prilika, od kojih je kod rezultata 0:0 kolosalnu imao Pavlović, ali mreža je ostala netaknuta. Zvuči pomalo parodaksalno posle naših rezultata u gostima, ali igrali smo dobro u Rumi i nesrećno izgubili. Sama utakmica je bila dobra, jer su se i domaćini predstavili u dobrom svetlu, ali je Ranko Puškić bio vrlo siguran. Ostaje nam da se okrenemo utakmici u sredu protiv Jedinstva iz Stare Pazove na našem terenu i pokušamo, najzad, da pobedimo, veli kormilar tiskog parobroda Milan Belić.

Boje OFК Bečej 1918 u Rumi protiv „Prvog maja“ branio je sledeći sastav: Puškić, Vorgučin, Lovre, Ostojić, Bratić (Savin), Tutnjević, Кurtiši, Ilić (Mitrović), Pavlović, Кrajinović, Hasičić (Кobiljski).

Nema dileme, Bečejci su tokom minulog prelaznog roka oslabljeni, jer su im otišli igrači koji su znali da daju golove, a njihove alternative su talenti koji, tek, treba to da nauče. A bez golova, nema rezultata. Dobro da prelazni rok još traje, a nije dobro što je na fudbalskom tržištu malo golgetera.

Muke Bečejaca će se nastaviti, jer je prvenstvena trka duga i s neiskusnim igračima, kad krenu povrede i „žutice“ da desetkuju redove, neće se daleko dogurati. A sadašnji cilj je da se izbegne opasna zona. Da ironija bude veća, ove sezone je „kota 13“ spasonosna. Povrede su već počele da skraćuju spisak igrača, a kad počnu izostanci zbog kartona… Sada su na ivici kapiten Vladan Vorgučin, Žarko Кobiljski i Vladimir Ostojić sa tri, a uskoro će im pridružiti novi saigrači. Onda će zamene biti „bonus“ igrači, što, s obzirom na njihovu mladost, ne uliva sigurnost. Ili, daj Bože da se varamo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име