Nikola Tomić je novi igrač Bečejaca
Nikola Tomić je novi igrač Bečejaca

Poslednjeg dana prelaznog roka srpskoligaš sa Tise popunio je igrački kadar sa dvojicom novajlija. Iz beočinskog Cementa stigao je Nikola Tomić, koji će pojačati konkurenciju u veznom redu, a štoper Jovan Jakovljević je došao iz čelarevskog ČSК-a.

-Najavili smo angažovanje jednog ili dvojice igrača u finišu zimske „pijace“ i ispunili smo obećanje, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić. Imamo dovoljan fond igrača, zaoštrili smo konkurenciju i mislim da će kroz pripremni period sve doći na svoje mesto.

Tako su Bečejci istom merom popunili prazninu koja je nastala odlaskom sedmorice fudbalera. Vratili su se u matičnu sredinu iz bačkogradištanske Vojvodine golman Isidor Milovanov i bek Uroš Preradov. Defanzivnu liniju popunili su bek Aleksandar Milin (Železničar iz Pančeva), štoperi Jovan Jakovljević (ČSК iz Čelareva) i Damjan Todorović (Stari grad iz Bačke Palanke), a  vezni red igrači Marko Mastilo (Кozara iz Banatskog Velikog Sela) i Nikola Tomić (Cement iz Beočina).

Pre njih, obalu Tise napustili su golman Ranko Puškić, defanzivci Borislav Bajić, Grigorije Bratić, Nikola Savin, vezisti Adis Кurtiši i Nebojša Pavlović, a Milorad Janjuš je prestao sa igranjem i posvetio se trenerskom poslu u bečejskoj Školi fudbala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име