Čeka se gol - Napadač Bečeja Žarko Kobiljski (plavi dres)
Čeka se gol - Napadač Bečeja Žarko Kobiljski (plavi dres)

Samo da napad proradi

Učinak Bečejaca u nastavku prvenstva je, ispod igara koje su momci sa Tise pružali, a razlog mršavog bilansa je katastrofalna neefikasnost. Tokom 360 minuta nisu nijedanput zatresli mrežu, a bilo je šansi iz kojih je teže promašiti nego dati gol.

-Radimo na treninzima dobro, ali kad dođe utakmica… Ne možemo ja ili moj entistent Janjuš da dajemo golove sa klupe, van sebe je trener Bečejaca Dragan Ivanović.

Krivci su, nema dileme, napadači. Jedan od njih je Žarko Kobiljski.

-Imao sam problema vezanog za posao, pa sam ređe trenirao i to je, nema sumnje, ostavilo traga. Sada redovno treniram i nadam se da će se time vratiti samopouzdanje. Potrebno je da damo jedan gol, pa će, nadam se, sve doći na svoje mesto. Tada ćemo vratiti samopouzdanje, koje nam je nedostajalo, a sa njim će biti bolja koncentracija pred golom rivala i sa njom golovi. Doćekujemo Kabel, koji takođe ima manje bodova od objektivnog kvaliteta. Znači, neko će prekinuti lošu seriju. Nadam se da ćemo to biti mi, optimista je Žarko Kobiljski.

Ostaje da se vidi da li će trener Ivanović pružiti šansu Kobiljskom od starta utakmice. Ali, stiglo je vreme da svi moraju biti maksimalno koncentrisani pred golom protivnika, ali i svojim. Jer, previše je grešaka napravljeno ispred golmana Milovanova, pa je on morao da vadi loptu iz mreže. U svakom slučaju, subotnja utakmica sa Kabelom će biti jedna od ključnih za Bečejce. Pobedom dobijaju nadu za beg iz opasne zone, a poraz ih gura još dublje u tiski mulj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име