Miloš Savanović se dobro snašu u dresu Bečejaca
Miloš Savanović se dobro snašu u dresu Bečejaca

Kako odmiče pripremni period, kontrolne utakmice potvrđuju da je srpskoligaš sa Tise napravio dobar pazar u aktuelnom prelaznom roku.

U četvrtoj proveri pobedili su u Banatskom Karađorćevu vojvođanskog ligaša Jedinstvo s ubedljivih 4:0 (1:0), a sa het-trikom u samo jednom poluvremenu zablistao je novajlija Miloš Savanović.

-Nije u pitanju samo visoka pobeda, mada ona uvek prija, već viđena igra, pogotovo u drugom poluvremenu, kada je Savanović tri puta završavao uspešne akcije saigrača. Naravno, nije to još maksimum novog izdanja naše ekipe, iz, uslovno rečeno, neutralnog ugla, govori potpredsednik Bečejaca Nedeljko Vasić.

Trener Branko Savić izveo je u Banatskom Karađorđevu sledeći sastav: Milovanov, Novevski, Jelenković, Tatić, Stojanović, Mastilo, Mirkov, Krajinović, Tomić, Topić, Jelić. U nastavku su priliku da igraju dobili još: Barjaktarov, Vorgučin Tutnjević, Ratko, Vlaučin, Kopre i Savanović.

-Ništa neobično za ovaj period priprema. Svaki od igrača dobija priliku da u datom trenutku pokaže koliko može. Ima i igrača na probi, pa im valja pružiti šansu da se vidi da li da ih zadržimo. Odigrali smo četiri utakmice, predstoji nam još toliko provera. Sasvim dovoljno da ukomponujemo željenu ekipu za prvenstvo, veli kormilar tiskog broda Branko Savić.

Kako se fudbal igra za golove, razumljivo je što se Miloš Savanović našao u žiži. Prija mu banatski vazduh, pa je zabeležio het – trik.

-Nije prvi put, a nadam se ni poslednji, da sam tri puta na utakmici zatresao mrežu rivala. Ovoga puta je bilo, baš, brzometno, jer sam za desetak minuta ostvario het-trik, što je zasluga i saigrača sa kojima sam izmenio dupli pas. Trener Savić mi je poverio ulogu da igram iza špica Jelića, pa sam po prirodi posla bio bliži golu i pokazalo se to kao dobar potez. Uklopio sam se u novu sredinu, a to je logično kada su saigrači spremni da treniraju i željni dokazivanja na utakmicama. Samo da nas zdravlje posluži i povrede mimoiđu, biće u novoj sezoni radosti zajedno sa ljubiteljima fudbala u Bečeju, najavljuje berićetnu sezonu brzonogi i spretni Miloš Savanović.

Narednu proveru Bečejci imaju u sredu, kada će od 18.15 sati ugostiti Veternik na glavnom terenu Gradskog stadiona kraj Tise.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име