Bečejci spremni za izazov koji ih čeka u prvenstvu
Bečejci spremni za izazov koji ih čeka u prvenstvu

Žreb nije bio naklonjen srpskoligašu sa Tise. U prvih šest kola četiri puta će gostovati, a najteži ispit ih čeka, upravo, sutra na prvenstvenoj premijeri protiv Dinama 1945 u Pančevu.

Dakle, posle tačno 154 dana, jer je toliko prošlo od kako je prekinuta minula sezona zbog pandemije Кovid 19, kreće karavan vojvođanskih srpskoligaša i razumljivo je što su se svi žaleli pravih utakmica za bodove.

-Jedva čekamo da krene prvenstvena trka, jer se odužila pauza, a pripremne utakmice ne donose takmičarsku draž. Ipak, mora da nas zabrine bilans Pančevaca tokom priprema, gde su imali dugu seriju pobeda. Znamo da su u velikoj meri renovirali ekipu, da su doveli kvalitetne igrače, što nam otežava situaciju. Ali, mi dobro igramo protiv kvalitetnih ekipa, pa verujem da će tako biti i ovoga puta. Ponavljam, Pančevci su dobra ekipa, čeka nas težak ispit, ali se nadam da ćemo im maksimalnim zalaganjem parirati na terenu, a da li će to doneti i odgovarajući rezultat zavisi od niza faktora, rekao nam je šef stručnog štaba Bečejaca Milan Belić.

Za prvih nekoliko kola zbog povrede se ne računa na iskusnog Milorada Janjuša i mlađanog Nikolu Кoprea, koji su ispali iz tima na poslednje dve provere. Ostali su orni za ono što ih čeka na terenu. Ko će biti prekobrojan za okršaj kraj Tamiša odlučiće se posle poslednjeg treninga u petak po podne. Za razliku od ranijih utakmica u pripremnom periodu, u dve poslednje protiv zrenjaninskog Radničkog (3:0) i Kozare iz Banatskog Velikog Sela (4:3) videla se najavljena napadačka fizionomija igre Bečejaca.

Od nje neće odstupiti ni na Gradskom stadionu u Pančevu, gde će pravdu deliti zrenjaninski sudija Nikola Bikić, a pomagaće mu mahači Slobodan Petrović iz Кnićanina i sugrađanin Dejan Radišić, dok će četvrti sudija biti Zrenjaninac Aleksa Bibin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име