Posle dva poraza u minula dva kola, Vojvodina je pretposlednja na tabeli sa 30 bodova, pa joj u poslednja tri kola vojvođanskog „severa“ predstoji borba za opstanak.

Prvi rival je u subotu OFK Vrbas u gostima, potom dočekuju Sentu i u poslednjem kolu gostuju Obiliću u Zmajevu. Od ugroženih su još Radnički 1918 iz Ratkova sa 31 i Senta sa 32 boda.

-Nama gori pod nogama i u sve tri preostale utakmice želimo da pobedimo. Svesni smo da su Vrbašani drugi gledano odozgo, a mi odozdo, ali niko ne može da nam oduzme nadu. I ako izgubimo, još uvek postoji nada da u poslednja dva kola obezbedimo opstanak, ne napušta optimizam sekretara Vojvodine Radomira Rakovića.
Suspenziju zbog isključenje još uvek odrađuje Miloš Ćirić, a na Dimitrija Ilića se ne računa zbog nagomilavanja žutih kartona. Na ostale trener Nenad Rajić može da računa.

U borbi za opstanak Gradištanci su primorani da prate i rezultate drugih. Ratkovčani tokom vikenda gostuju imenjaku u Bajmoku, potom dočekuju Preporod iz Novog Žednika, i na kraju putuju u Čonoplju na megdan visokoplasiranoj Slogi. Senćani u subotu dočekuju Bačku 1901 iz Subotice, potom dolaze u Bačko Gradište i na kraju su domaćini Bajši.

-U sportskoj borbi svako ima svoju šansu, a ko će je iskoristiti, ostaje da se vidi. Bilo bi lepo da u godini jubileja, kada obeležavamo 110 godina igranja fudbala u selu, zadržimo status vojvođanskog ligaša. Mnogo zavisi o nas, ali i rezultata drugih. Nadamo se najboljem, zaključuje prvi operativac Gradištanaca Radomir Raković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име