I dalje zajedno - Sportski direktor Miloš Andrić, trener Dragan Ivanović i predsednk Bečejaca Nedeljko Vasić
I dalje zajedno - Sportski direktor Miloš Andrić, trener Dragan Ivanović i predsednk Bečejaca Nedeljko Vasić

Nastavak saradnje na obostrano zadovoljstvo

Rukovodstvo OFK Bečej 1918 je ovog leta pokazalo daleko više preduzimljivosti, jer su, kako su i najavili, brzo razrešili dolemu oko trenera. Svi su bili zadovoljni time što su vođeni iskusnim trenerom Draganom Ivanovićem izborili opstanak u srpskoligaškom karavanu, ali to nije bila garancija da će se uspešna saradnja nastaviti.

-Trener nam je korektno po završetku sezone rekao da bi voleo da nastavimo saradnju i saopštio nove uslove. Seli smo u rukovodstvu i videli šta od toga možemo da ispoštujemo. Došlo je do malih korekcija i novi razgovor je doneo uspešan ishod, pa možemo da saopštimo sa trener Dragan Ivanović ostaje na čelo stručnog štaba našeg kluba. Naišlo je to na dobar odjek među igračima, ne samo našima, već i onima koji bi želeli da nam se pridruže u predstojećem prelaznom roku. Očito, da, pogotovo mlađi igrači, žele da rade sa trenerom stvaraocem kalibra Dragana Ivanovića. Sada ostaje da su izabere povoljan termin za početak priprema i aktivno sprovede prelazni rok, kako ne bismo došli u situaciju kao u nekim utakmicama da na klupi imamo samo rezervnog golmana i jednog ili dvojicu igrača, rekao nam je predsednik srpskoligaša sa Tise Nedeljko Vasić.

Kako prelazni rok u srpskom fudbalu počinje 27. juna i traje do 13. septembra, već su neophodne određene radnje u tom smeru. Nekim igračima iz minulog izdanja će se, svakako, zahvaliti, a ima i onih sa kojima se ni po koju cenu ne sme rastati. Konačnu reć će, svakako, dati trener Dragan Ivanović, kako bi mogao da sklopi željeni igrački mozaik za novu sezonu. Akcenat će biti na mlađim igračima, ali se neće odbiti iskusniji koji žele da da igraju kraj obale Tise.

-Odmah po završetku sezone rekao sam da bih voleo da nastavim započet posao u Bečeju i zadovoljan sam što je došlo do nastavka saradnje. Sada će biti lakše, jer smo se već međusobno upoznali, izneo sam im svoj stav oko prelaznog roka i zajedno ćemo, verujem, uspeti da obezbedimo roster koji će igrati značajniju ulogu u srpskoligaškom fudbalu, a ne da se klub sa takvim rejtingom bori za opstanak. Imajući u vidu tropske vrućine, očekujem da sa pripremama startujemo 8. jula. Biće dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo, jer za to imamo optimalne uslove na svom stadionu. Predložiću rukovodstvu kluba da se omogući igračima, pošto ima dosta putnika, da dve nedelje provedu zajedno u Bečeju, kako bi mogli dva puta dnevno da treniramo i međusobno se bolje upoznamo. Biće novina u radu, ali sve u cilju da novu sezonu dočekamo daleko spremniji i igrački kvalitetniji, obećava trener Dragan Ivanović.

Neće leto proći bez određenih investicija u polju infrastrukture, ali o tom potom.

1 KOMENTAR

  1. Obzirom da FK Bečej svake godine iz budžeta opštine dobija milionske iznose ( za 2024 godinu klub je dobio 3,8 miliona dinara novca građana Bečeja -32.000evra) bio bi red da se objave plate svih iz uprave, igrača kao i plata trenera Ivanovića, a ne ispod žita muljanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име