Dogovor oko igračkog kadra: potpredsednik Nedeljko Vasić i šef struke Milan Belić | Foto: Vlastimir Jankov
Dogovor oko igračkog kadra: potpredsednik Nedeljko Vasić i šef struke Milan Belić | Foto: Vlastimir Jankov

Pobeda u Bačkom Jarku (3:2) i poraz u Turiji (0:2) od rivala istog imena Mladost!

To je epilog odigranih utakmica srpskoligaša sa Tise minulog vikenda. Da zanimljivost bude veća, i prvi rival Bečejaca u aktuelnim pripremama bila je Mladost u Bačkom Petrovcu (1:2). Rečju, tri Mladosti, a samo jedna radost. Skeniranje protiv „mladostaša“ pokazalo je da bečejska mladost još nije sazrela.

-Obe utakmice minulog vikenda su mi poslužile da otklonim neke dileme. Nekad su i porazi korisni. Pogotovo u ovakvim utakmicama, kad nema bodova u igri. Video sam šta je trebao da vidim, pogotovo u Turiji. Očito da deo mladića koji su kraj Beljanske bare dobili veću minutažu u ovom trenutku ne mogu da budu deo našeg takmičarskog pogona. U preostale dve pripremne utakmice igraće samo oni na koje mogu da se oslonim tokom prvenstvene trke, jasan je šef stručnog štaba Bečejaca Milan Belić.

Samo par dana ranije, stručni štab Bečejaca je presekao i nekim  momcima koji su bili na probi zahvalio se. Međutim, izgleda da će se naredih dana još nekolicini zahvaliti i ustupiti i ih na kaljenje u okolne klubove.

-Posle vikenda usledio je slobodan dan, novi mikro ciklus otvaramo ulaskom u teretanu i onda kreće uigravanje takmičarskog pogona. Imamo još tri nedelje rada i dve kontrolne utakmice. U subotu ćemo ugostiti starog znanca Radničkog iz Zrenjanina, a planirana „generalka“ prvog avgustovskog dana protiv Кozare iz Banatskog Velikog Sela zavisi od današnjeg žrebanja. Ako sa njima treba da igramo u prvih nekoliko kola, onda ćemo naći drugog rivala, dodao je Milan Belić.

Imajući u vidu da je prelazni rok još u početnoj fazi, ima se vremena za popunjavanje, eventualnih, rupa. Mnogo toga zavisi od rada tokom narednih dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име