Uobičajeni pozdrav Voše pre utakmice
Uobičajeni pozdrav Voše pre utakmice

Drugi kroje sudbinu

U nedelju se spušta zavesa na terenima vojvođanskog „severa“, a da li će u istom rangu ostati najstariji klub imena Vojvodina iz Bačkog Gradišta ne zavisi samo od njih, već i rezultata Senćena kod kuće protiv Bajše i Ratkovčana na gostovanju u Čonoplji. Ako bi pomenuti rivali izgubili, onda bi Gradištancima bilo dovoljno i nerešeno da igraju u Zmajevu protiv Obilića.

-Teško je u situaciji kakva je naša obećati pobedu, ali mi ćemo igrati na pobedu u Zmajevu. Trener Nenad Rajić će imati na raspolaganju sve igrače, jer je i Miloš Ćirić odradio suspenziju zbog isključenja. Atmosfera u klubu je pozitivna, svesni smo potencijala koji imamo, jer je ovo prolećno izdanje osvojilo 24 boda. Da nije bilo katastrofalne jeseni sa samo devet osvojenih bodova, sada na bismo razmišljali o opstanku i to u godini jubileja, kada obeležavamo 110 godina igranja fudbala u selu. Ali, to spada u rubriku „šta bi bilo, kad bi bilo…“ Važno je da mi časno odigramo u Zmajevu i oko je moguće pobedimo, a rezultati u Senti i Čonoplji neka idu na čast akterima tih okršaja, veli sekretar Vojvodine iz Bačkog Gradišta Radomir Raković.

Dodajmo da je titulu prvaka vojvođanskog „severa“ odavno obezbedilo Bratstvo 2019 iz Prigrevice i da su se pomorili ispadanjem fudbaleri Krila Krajine iz Bačke Palanke. Kandidati za preostala dva mesta su Senta, Vojvodina i Radnički 1918 iz Ratkova. Epilog po ovom pitanju se neće znati do poslednjeg sudijskog zvižduka u nadeljnom predvečerju. Sportski je što se svi nadaju opstanku, ali će dve ekipe ipak ispasti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име