Levonogi vezista: Nemanja Stojanović
Levonogi vezista: Nemanja Stojanović

Iako je zadržan kostur prolećnog izdanja, kraj Tise je veoma živo u aktuelnom prelaznom toku. Otišlo je osam igrača, koliko je i došlo.

Po svemu sudeći, još nije kraj s aktivnostima. Jer, poslednjih nekoliko dana na treninzima se ne pojavljuje Žarko Kobiljski.

-Iskreno rečeno, ne znamo šta je sa Kobiljskim. Nikome se nije javio, ne dolazi na treninge, nedostupan je telefonom i čekamo kako će se dalje odvijati situacija sa njim, nedorečen je sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Kad smo već kod odlazaka, opremu su razdužili Strahinja Ilić (Jedinstvo iz Rumenke), Martin Jelić (Vojvodina iz Bačkog Gradišta), Jovan Mitrović i Tamaš Nađ (Bajša), Siniša Nijemčević (?), Vladimir Ostojić (Mladost iz Bačkog Jarka), Dean Tišma (Grafičar iz Beograda), Damjan Todorović (Tekstilac iz Odžaka).

Prazninu su popunili Goran Vlaučin (Begej iz Žitišta), Kosta Dražić (Zvijezda  09 iz Bjeljine), Veljko Jelenković (mladi tim Vojvodine iz Novog Sada), Bratislav Jelić (Vojvodina iz Bačkog Gradišta), Aleksandar Mirkov (Železničar iz Pančeva), Nikola Novevski (Jedinstvo iz Stare Pazove), Miloš Savanović (Železničar iz Pančeva), Nemanja Stojanović ( Mladost GAT iz Novog Sada).

Defanzivac: Nikola Novevski
Defanzivac: Nikola Novevski

-Poslednje akvizicije su levonogi vezni igrač Nemanja Stojanović, koji je pozajmljen na šest meseci iz redova novog novosadskog prvoligaša Mladost GAT, odnosno desni bek Novevski, koji stiže iz novopazovačkog Jedinstva. Nismo zatvorili knjigu dolazaka i odlazaka, dodaje Miloš Andrić.

Imajući u vidu spisak došlih i otišlih, primetno je da se srpskoligaš sa Tise pojačao. Stigli su iskusniji i renomiraniji igrači, što bi trebalo da pojača konkurenciju iz koje se očekuje da ispliva kvalitet.

Minula provera protiv vojvođanskog ligaša Naftagasa iz Elemira (4:2) je potvrdila takvu konstataciju, jer su golove postigli, Mirkov, Savanović, Dražić i Stojanović. Par dana ranije u Kuli protiv Hajduka (2:0) oba gola postigao je Jelić. Nova prilika da se potkrepi takvo razmišljanje je već sutra, kada Bečejci gostuju u Banatskom Karađorđevu i sastaju se sa Jedinstvom, pa u sredu kod kuće protiv Veternika…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име