Čedomir Tomčić i Luka Krajinović ostaju tvrdi potpredsednik Nedeljko Vasić u pozadini
Čedomir Tomčić i Luka Krajinović ostaju tvrdi potpredsednik Nedeljko Vasić u pozadini

Zatišje kraj Tise u Bečeju. Lopta ne skakuće, nema graje, a ni ljudi iz klupskog rukovodstva ne navraćaju često. Jedino za ekomoma Dragicu Katavić nema odmora. Za nju se uvek nađe posla, dok Dragan Stanojev, koji brine o terenima, dolazi po potrebi.

-Redovno se teren zaliva i kosi, kako bi bio u punoj snazi kada počnu pripreme, a još je važnije kad krene prvenstvena sezona. Ovih dana sam završio busenovanje ispred gola na severnoj strani, dok je na suprotnoj golmanski prostor dobar, veli Dragan Stanojev.

Sportski direktor Miloš Andrić je na odmoru u Turskoj, pa je logično da nema nekih većih aktivnosti vezanih za prelazni rok.

Miša dolazi za koji dan, a najveći deo posla smo obavili pre njegovog odlaska na odmor, kaže potpredsednik kluba Nedeljko Vasić, u čiji resor spada i prelazni rok. Kad to kažem, mislim ba obavljeni razgovor sa trenerom Brankom Savićem i većinom igrača. „Šef“ ostaje da nastavi dobro odrađen posao u prolećnoj polusezoni, a i kostur tima ćemo zadržati. Zadovoljni smo kako su igrali proletos, pa je logično da nastavimo saradnju. Naravno, biće dolazaka i odlazaka, ali ne previše. I na tom polju smo odradili dobar deo posla, ali dok papiri ne budu u našim rukama nećemo o imenima.

Najvažniji deo posla, pored ostanka trenera Branka Savića, je dogovor sa iskusnim Čedomirom Tomčićem o nastavku saradnje. Neki iz mlađe garde će na kaljenje u klubove iz okoline, kako bi imali što veću minutažu i u dogledno vreme se vratili. Do prozivke 5. jula bi najveći deo posla oko prelaznog roka trebalo da se završi, kako bi trener Branko Savić od prvog dana priprema imao na raspolaganju sve igrače.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име