Miša Vojnović čestita rivalu posle utakmice
Miša Vojnović čestita rivalu posle utakmice

Golman „rak rana“  

Pauza je i ima još dosta do početka nastavka Međuopštinske lige Bačka Topola, Bečej, Mali Iđoš, pa ni pripreme fudbalera Mladosti iz Radičevića nisu na vidiku, ali predsednika kluba Mišu Vojnovića „glava boli“.

-„Rak rana“ nam je golman. Jesen smo kako tako progurali. Golman Vujanić je povredio rame, a Drača nas je napustio posle trećeg kola. U takvoj situaciji na gol je stao igrač Zoran Olujić i spašavao šta se spasiti može. Ne smemo to dozvoliti u nastavku, pogotovo što nam Olujić svojom visinom mnogo znači u napadu pred protivničkom golom. Želja nam je da dovedemo Gorana Lazića iz Bečeja, koji sada brani za Bačku iz Mola, ali ne ide to tako lako. Mnogo bi nam značilo da imamo pouzdanog golmana. Ne zbog neke naše povećane ambicije, već da ličimo na tim, veli predsednik „mladostaša“ Miša Vojinović.

Mladost je jesen okončala u „zlatnoj sredini“. Peti su sa polovičnim uspehom. Po četiri puta su pobedili i izgubili, a gol razika im je 23:21. A, da su imali golmana, bilo bi manje golova, samim tim više bodova.

-Mogli smo, možda, koji bod više da uzmemo. Žao mi je što smo kod kuće izgubili od „komšija“ iz Bačkog Petrovog Sela. Imali smo peh da nam se golgeter Jovan Sadžakov kasno priključio. Nadam se da ćemo u nastavku stvari postaviti na svoje mesto i imati berićetniju polusezonu, zaključuje Miša Vojnović.

Dodajmo da su „Mladostaši“ jesenas obeležili pola veka postojanja, ali više nego skromno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име