Mladost iz Radičevića u nadelju završava sezonu
Mladost iz Radičevića u nadelju završava sezonu

U nedelju se završava sezona međuopštinske fudbalske lige

Međuopštinska fudbalska liga Bačka Topola, Bečej, Vrbas, Mali Iđoš, Srbobran završava se u nedelju. Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela je slobodno u poslednjem kolu i oni su sezonu završili minule nedelje plsmanom na „kotu 3“. Mladost iz Radičevića gostuje u nedelju Bačkoj u Pačiru. Bez obzira na rezultat posladnjeg kola mladostaši“ su peti. U preostalim parovima poslednjeg kola sastaju se: Eđšeg – Pobeda u Malom Iđošu, Proleter – Slavija u Njegoševu i Tomislavci – Sloboda u Tomislavcima.

Tomislavci su pred promocijom prvaka, jer imaju 37 bodova, Proleter je drugi sa 36, koliko ima i treće Jedinstvo,  Sloboda je četvrta sa 28, a Mladost peta sa 20  bodova…

-Iako nam bodovi u Pačiru neće popraviti položaj na tabeli, putujemo sa željom da se nadigravamo i pobedimo, vele u taboru „mladostaša“.

I dok su u redovima Mladosti zadovoljni plasmanom i brojem bodova, Petrovoselci ne mogu biti zadovoljni. Skoro čitave sezone bili su lideri, a u finišu doživeli poraze od Proletera (1:2) i Tomislavaca (0:3), što ih je spustilo na konačno treće mesto.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име