Na kraju međusobne utakmice Jedinstva i Mladosti
Na kraju međusobne utakmice Jedinstva i Mladosti

Međuopštinski ligaši Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela i Mladost iz Radičevića biće domaćini u nedelju. U okviru četvrtog kola na igralištu Jedinstva kraj Tise gostovaće lider Eđšeg iz Malog Iđoša, a u Radičeviću će snagu odmeriti komšije i imenjaci, jer će u gostima biti Mladost Radost iz Srbobrana.

Imajući u vidu položaj na tabeli, gosti su favoriti. To se pogotovo odnosi na utakmicu u Bačkom Petrovom Selu. Jer, fudbaleri iz Malog Iđoša su u prva tri kola zabeležili maksimalan učinak, uz impresivnu gol raz 19:3! Malo je verovatno da će mladi sastav trenera Dejana Kapriša smoći snage da zaustavi Iđošane, ali ostavimo prognoze. One su u sportu nezahvalna stvar. Utakmica počije u 15,30 sati, što znači da će se dva sata kasnije sve znati.

„Mladostaši“ su svojim rezultatima sve oborili s nogu. U prvom kolu su bili slobodni, onda su kod kuće pobedili Jedinstvo sa 5:1, a samo nedelju dana kasnije identičnim rezultatom su izgubili u Malom Iđošu. Trener ekipe iz Radičevića Milorad Kolundžija tvrdi da rezultat iz Malog Iđoša vara. Nije domaćin bio toliko bolji ili oni slabiji. Ali, sve se brzo zaboravlja, samo se rezultat pamti. Zato, eto prilike da se pred svojim navijačima protiv komšija iz Srbobrana izbore za dobar rezultat.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име