Golman Marko Živkov biće na novom iskušenju u Zemunu | Foto: Vlastimir Jankov
Golman Marko Živkov biće na novom iskušenju u Zemunu | Foto: Vlastimir Jankov

Septembarska serija, koje se ne sećaju rado, iza Bečejaca je. Sve misli okrenute su sada aktuelnoj oktobarskoj. Prvi u ciklusu su Zemunci. Ako sa njima rezultatski dobro krene, onda je prilika da se nastavi u istom ritmu i time pobegne iz opasne zone.

-Gledao sam Teleoptik. Mlada su ekipa, ali kvalitetna. Neguju pas igru, slično nama, te ćemo moći da igramo sa nima. Naravno, potrebno je da ponovimo borbenost iz poslednja tri okršaja i kvalitet igre iz prvog poluvremena protiv Kruševljana, pa da s pravom naši navijači očekuju lepe vesti iz Zemunela, najavljuje šef stručnog štaba Bečejaca Branko Savić.

Pobeda, posle pet vezanih poraza, protiv „čarapana“ vratila je samopouzdanje momcima sa Tise, pa osokoljeni putuju na današnji susret sa Teleoptikom.

-Odavno nismo igrali kao prvih 45 minuta u sudaru s Trajalom, pa zašto to ne bismo ponovili. Rival je po meri, može sa mladićima Partizaove fudbalske škole da se nadigrava, a u tome bi naše iskustvo trebalo da bude presudno, optimista je „jedinica“ sa Tise Marko Živkov.

Dejan Radić i Kosta Dražić starteri Bečejaca | Foto: Vlastimir Jankov
Dejan Radić i Kosta Dražić starteri Bečejaca | Foto: Vlastimir Jankov

Valja dodati da će Bečejci u oktobru imati rivale prema svom guberu. Jer, u dosadašnjem toku prvoligaškog karavana sastajali su se sa aspirantima za visok plasman, čak, povratak u Super ligu. Sada će odmeriti snagu sa ekipama koje će, po svemu sudeći, biti u plej – autu, pa je to prilika da se popravi bodovni saldo.

Današnja uzakmica Teleoptik – OFK Bečej 1918 igra se u sportskom centru Zemunelo s početkom u 15 sati. Zanimljiv je podatak da će je suditi trojka imenjaka, pošto se sva trojica sudija zovu Ivan. Glavni je Stamenković iz Kaluđerice, prvi pomoćnik Krstić iz Jakova, a drugi mahač Cvetković iz Beograda. Četvrti sudija je Dejan Trifković iz Beograda, dok će funciju delegata FSS obavljati Beograđanin Slobodan Simić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име