Jadran se radovao u Bačkom Petrovom Selu, a ko će u Feketiću...
Jadran se radovao u Bačkom Petrovom Selu, a ko će u Feketiću...

Bez grča u revanšu

Revanš baraža za popunu Subotičku lige izeđu Jedinstva iz Bačkog Petrovog Sela i Jadrana igra se u utorak, 25. juna, od 18 sati u Feketiću. Posle 0:3 kraj Tise, domaćin revanša je apsolutni favorit i jednom nogom je već obezbedio opstanak u ligi gde je i minule sezone igrao. Međutim, Petrovoselci se ne predaju. Još uvek gaje nadu da bi mogli da nadoknade izgubljueno.

-Objektivno, Jadran je favorit na osnovu viđenog na našem terenu u prvoj utakmici baraža. Međutim, mi smo igrali u grču i nismo ličili na sebe. Iako sam im rekao pre utakmice da uživaju u igri, jer su svojim trudom izborili mogućnost da igraju utakmicu za viši rang, kao da je to bilo kontproduktivno. Ušli su opterećeni u utakmicu i mnogo grešili. Opredelili smo se za ofanzivnu igru i pre završnog pasa vezni igrači su grešili u predaji lopte, što je rival koristio i brzim kontranapadima pravio velike probleme našoj odbrani. Uz to, dobro popunjene tribine, umesto da budu stimulans, sasekli su naše igrače. Ušli su u utakmicu preplašeni, opterećeni važnošću utakmice i doživeli krah. Siguran sam da ćemo igrati bolje u revanšu. Ne predajemo se, mada je prednost rivala obromna, ali je veliko znak pitanja da li će to biti dovoljno za konačan uspeh. Mi smo naš prvobitni cilj ostarili, osvojili smo titulu prvaka Međuopštinske lige, a plasman u viši rang je, ipak, nešto veći zalogaj. Ponavljam, ne idemo u Feketić reda radi, nego ćemo pružiti bolju igru, a da li će to biti dovoljno za ostvarenje novog cilja ostaje da se vidi, ne napušta optimizam trenera Jedinstva Borisa Nađa.

Međutim, valja biti realan i reći da je ekipa Jadrana kvalitetnija. U odbrani su stabilini, imaju daleko brže igrače u sredini terena, a napadači su se pokazali kao dobri realizatori. To ne znači da će se sve ponoviti u Feketiću, pogotovo što su Petrovoselci na svom terenu igrali daleko od svojih mogućnosti. Uz to, svako utakmica je priča za sebe i sve će biti evidentno tek posle revanša u Feletiću.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име