Mladost je popravila efikasnost
Mladost je popravila efikasnost

Fudbaleri Mladosti iz Radičevića zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Pobede iz istoimenog naselja. Rezultat 6:1 sve kazuje.

„Mladostaši“ su u prethodnih pet utakmica postigli devet, a sada na jednoj šest golova. Efikasnošću su se istakli Jovan Sadžakov sa tri postignuta gola i braća Milin, Nebojša je postigao dva, a Strahinja jedan gol.

-Izvršili smo male izmene, jer nam nedostaje golman. Zoran Olujić je skinuo rukavice i predao iz Jovanu Pantiću, koji je, takođe, igrač, ali povremeno i brani. Perdpostavljali smo da odbrana neće imati mnogo posla, a Ol ujić nam mnogo znači u fazi napada i ispostavilo se da je to bio dobar potez, veli predsednik Mladosti Miša Vojinović.

Mladost je sada petoplasirana na tabeli sa šest bodova. U narednom kolu gostuju u Malom Iđošu i sastaju se sa Eđšegom.

Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela nije igralo protiv Sokolca, jer je subotnja utakmica u Karađorđevu odložena na zahtev Petrovoselaca, koji imaju nekoliko igrača u karantibu zbog Kovida – 19. U nedelju bi Petrovoselci trebali da ugoste Slobodu iz Stare Moravice, ali sve zavisi od toga da li će se popraviti zdravstvena situacija sa igračkim kadrom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име