Povreda jača od želje za igrom: Nikola Tomić povređen napušta teren
Povreda jača od želje za igrom: Nikola Tomić povređen napušta teren

Šef stručnog štaba srpskoligaša sa Tise Branko Savić je kroz pripremne utakmice dobro „skenirao“ sve kandidate za najbolji sastav i, rezultati su to pokazali, izabrao dobitnu kombinaciju.

Sve četiri dosadašnje utakmice počeo je identičan sastav OFK Bečej 1918, a epilog je maksimalan bodovni učinak. Međutim, u Sakulama će izostati distributer lopti Nikola Tomić, koji je u minuloj utakmici već posle pola sata igre morao da napusti teren.

-Uganuo sam levi skočni zglob, jer sam „propao“ u nekoj rupi na terenu. Snimio sam povređeno mesto i nema naprsnuća kosti, ali je istegnuće ligamenata jako i lekar mi je odredio strogo mirovanje. U međuvremenu je otok splasnuo, ali su bolovi i dalje prisutni prilikom kretanja. U ponedeljak idem na kontrolu i verovatno ću početi sa terepijama. Kad ću se vratiti trenažnom procesu u ovom ternutku je neizvesno, rekao nam je Nikola Tomić.

Pred trenerom Brankom Savićem je sada dilema kome da poveri delikatnu ulogu, koju je Tomić uspešno odrađivao, ali se veruje da će pronaći adekvatnu zamenu za nedeljnu utakmicu protiv Borca na stadionu Sveti Nikola u Sakulama. U međuvremenu je proširen igrački fond Bečejaca sa dvojicom igrača.

Angažovali smo iskusnog štopera Nikolu Terzina, koji je stigao iz velikoselske Kozare. Reč je o igraču koji ima 25 godina i igrao je u nekoliko naših klubova, a ima i internacionalno iskustvo. Drugi igrač je dvadesetogodišnji Miloš Brkić iz novosadskog Proletera, koji je defanzivac po levoj bočnoj strani. Mislim da smo sa ovim završili aktuelni prelazni rok, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Bečejci u nedelju gostuju u Sakulama sa željom da održe pobednički ritam. Znaju da ih čeka težak izazov, ali su spremni da mu odgovore. Biće teže bez Nikole Tomića, ali koga nema bez njega se mora i može. Protiv staropazovačkog Feniksa zamenio ga je Nemanja Stojanović, ko će biti popuniti prazninu u Sakulama, trener Branko Savić odlučiće na sam dan utakmice.

Jedan od derbija petog kola vojvođanskih srpskoligaša sudiće Aleksandar Bečanović iz Sombora, a pomagaće mu Miloš Šavija iz Bačke Palanke i Vladimir Miodanić iz Veternika, dok  će ulogu delagata FSV obavljati Saša Samac iz Futoga.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име