Petrovoselci do sada nisu osetili poraz u aktuelnoj sezoni | Foto: Vlastimir Jankov
Petrovoselci do sada nisu osetili poraz u aktuelnoj sezoni | Foto: Vlastimir Jankov

Tri boda iz tri utakmice naših seoskih fudbalskih klubova je „mršav“ bodovni saldo minulog kola Međuopštinske lige Baka Topola – Bečej – Vrbas – Mali Iđoš – Srbobran.

Ceo plen osvojili su samo  fudbaleri Jedinstva iz Bačkog Petrovog Sela na gostovanju Pobedi, jer su ih savladali minimalnim rezultatom 1:0. Vojvodina iz Bačkog Gradišta izgubila je u Savinom Selu od Budućnosti rezultatom 1:3, a Mladost iz Radičevića u Tomislavcima od istoimene ekipe rezultatom 0:4.

Posla dva odigrana kola, najuspešniji su Petrovoselci, jer imaju četiri boda, a preostala dva kluba po tri boda. Dodamo li tome da je Jedinstvo, istina zahvaljujući žrebu, prošlo u drugo kolo kupa na teritoriji FS opština Bečej i Srbobran, onda je o razlog više za zadovoljstvo u ovom klubu. Dodajmo da će polufinalnu kup utakmicu protiv vojvođanskog ligaša Mladost iz Turije odigrati u sredu, 14. septembra, od 16 sati na svom terenu kraj Tise.

U trećem kolu će sva tri kluba iz naše opštine igrati kod kuće i, nadamo se, biti bolje sportske i bodovne sreće. Jedinstvo dočekuje trenutnog lidera na tabeli Tomislavce, Vojvodina će ugostiti Pobedu, a Mladost starog sportskog rivala i prijateljski klub Iskru iz Kucure.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име