Kompletan igrački pogon Vojvodine s trenerom Zoranom Sofrenovićem | Foto: Vlastimir Jankov
Kompletan igrački pogon Vojvodine s trenerom Zoranom Sofrenovićem | Foto: Vlastimir Jankov

Tri kluba i isto toliko bodova, ali sva tri idu na konto Mladosti iz Radičevića.

To je epilog sedmog kola bečejskih međuopštinskih ligaša. Vojvodina je kod kuće izgubila rezultatom 0:1 od Iskre iz Kucure, a Jedinstvo je pretrpelo prvi poraz ove sezone rezultatom 0:2 u Zmajevu od vodećeg Obilića.

-Možda sam subjektivan, ali mislim da je okršaj sa Kucuranima trebao da se završi podelom plena. Jedna naša greška u finišu prvog poluvremena stajala nas je poraza. Imali smo inicijativu u nastavku, ali… Zaostali smo za liderom na tabeli, ali imamo priliku u nedelju, opet pred našim navijačima, da u međusobnom okršaju smanjimo bodovni deficit, rekao nam je predsednik Bačkogradištanaca Branislav Tatić.

A kad smo kod Bačkogradištanaca, da podsetimo da oni danas organizuju reviju fudbala. U glavnoj utakmici sastaće se veterani njihove Vojvodine i beogradske Crvene zvezde. Utakmica počinje u 15.30 sati i cena ulaznice za ovu atraktivnu utakmicu je 100 dinara. U predigri od 13.30 sati sastaju se izabrane kadetske selekcije opština Bečej i Srbobran, pa bi i to mogla biti atraktivna utakmica za gledanje. Tačnije, ako je utakmica veterana prošlost, okršaj kadeta je budućnost fudbala.

Već smo naglasili da će Vojvodina u narednom osmom kolu ugostiti lidera Obilića, Jedinstvo će biti domaćin poslednjeplasiranoj Slobodi iz Stare Moravice, a Mladost će ugostiti komšije iz Srbobrana Mladost Radost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име