Damjan Todorović (5) dominira u vazduhu
Damjan Todorović (5) dominira u vazduhu

Četiri dana u ovoj nedelji protekla su u znaku rođendanskog slavlje bečejskog „kvarteta“, Žarko Kobiljski (19. aprila), Čedomir Tomčić (20.), Alen Hasičić (22.) i Ilija Tutnjević (23.), a da bi se svi radovali potrebno je da pobede Stari Grad u Bačkoj Palanci.

Ako bi se to ostvarilo, pobeda bi bila posvećena slavljenicima, a nedelja bi mogla da dobije epitet „radosna“.

Podsećanja radi, jesenas je kraj Tise bilo 3:2, a među strelcima su bila dvojica sadašnjih slavljenika, Tutnjević i Kobiljski, dok je treći pobednički gol postigao sada prvi strelac Bečejaca sa 10. postignutih golova Strahinja Ilić.  -Znamo da neće biti lako, jer je rival još uvek pod pritiskom u vezi ispadanja. Nasuprot njima, mi smo puni samopouzdanja, nemamo više pritisak „opasne zone“ i valja očekivati otvorenu i kvalitetnu utakmicu. Povoljna okolnost je što nemamo kadrovskih problema i putujemo u Bačku Palanku rasterećeni u svakom pogledu, što je prvi uslov za dobro izdanje, razmišljanje je trenera Bečejaca Branka Savića.

Imajući u vidu da je teren na kom Stari Grad dočekuje rivale prekriven veštačkom travom, momci sa Tise su ove nedelje trenirali na svom terenu s veštačkom podlogom, adaptirali se i s puno optimizma čekaju utakmicu. Povoljna okolnost je i to što je, upravo, iz redova subotnjeg rivala zimus stigao štoper Damjan Todorović, koji je, uzgred rečeno, jesenas bio strelac za tadašnji tim.

-Defanzivna linije Starog Grada se zimus raspala i to bi mogla da bude naša šansa. Uz to, u zanosu smo posle tri uzastopne pobede, atmosfera u klubu je dobra, nema povređenih i svi uslovi da nastavimo serijal kvalitetnih igara i rezultata su prisutni. Na nama je da to iskoristimo, veli korpulentni štoper Bečejaca Damjan Todorović.

Kako će se za narednih dana odigrati tri utakmice, u sredu Bečejci dočekuju Omladinac, a naredne subotu gostuju u Vršcu, to je bitno kako će se opteretiti igrački pogon. Potvrđeno je da se na sve može osloniti, pa se sada prema rivalu slažu mozaičke kockice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име