Zimus formiran stručni štab ostaje na okupu: Dalibor Novčić, Miloš Andrić i Branko Savić
Zimus formiran stručni štab ostaje na okupu: Dalibor Novčić, Miloš Andrić i Branko Savić

Posle tačno mesec dana, živnuće na Gradskom stadionu kraj Tise, jer je za danas u 18 sati zakazana prozivka sprskoligaša OFK Bečej 1918.

Istina, u međuvremenu je bilo „kao u košnici“ za vreme turnira mlađih kategorija „Trofej Bečeja“, ali to je trajalo samo jedan vikend.

Nije da je sportski kompleks kraj Tise bio pust. Iskoristila se prilika da se novoizgrađeni teren sa veštačkom podlogom zvanično pusti u funciju i najavi kompletiranje sportskog kompleksa još jednim terenom sa veštačkom podlogom, izgradnjom po dva igrališta za rukomet i košarku i balona za rad u zimskom periodu. Travnati teren je redovno zalivan, a ispred gola na severnoj strani obavljena je zamena busena. U ekomonatu je kompletirana oprema. Rečju, sve predradnje su urađene da pripreme mogu nesmetano da se odvijaju kraj Tise.

-Prvi put u klupskoj istoriji, a ona je duga više od veka, igrači će tokom letnjih priprema u vreme tropskih dana trenirati u večernjim satima pod svetlošću reflektora. Zahvaljujući razumevanju lokalne samouprave, oko terena s veštačkom podlogom postavljeni su stubovi sa led reflektorima, koji omogućavaju da se radi u daleko optimalnijim uslovima, veli potpredsednik OFK Bečej 1918 Nedeljko Vasić.

Sportski direktor Miloš Andrić priznaje da aktuelni prelazni rok teče daleko mirniji od prethodnog. Kao prvo, stručni štab nastavlja svoj deo posla i tu nije trebalo trošiti snagu. Znači, Branko Savić i dalje kormilari „tiskim brodom“, pomagaće mu klupska legenda Dalibor Novčić, a golmani će biti briga pomenutog Andrića.

-Obavili smo gro razgovora sa igračima i najvažniji zaključak tog posla je da ćemo zadržati kostur tima iz prolećne polusezone, kojom smo bili zadovolji. Naravno, biće i novajlija. Kada budemo imali kompletnu dokumentaciju, govorićemo o imenima. Neka će se znati već na prozivci, ostaje nedorečen Miloš Andrić.

Zato, sačekajmo današnju prozivku, pa će se više znati o igračkom kadru srpskoligaša sa Tise za novu sezonu. U svakom slučaju kormilar tiskog broda Branko Savić će postrojiti mornare i krenuće se s radom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име