Nenad Kudrić se oporavio od povrede
Nenad Kudrić se oporavio od povrede

Novo lice na treninzima srpskoligaša Tisa iz Adorjana.

Oporavio se napadač Nenad Kudrić, koji je letos stigao iz redova bačkogradištanske Vojvodine, ali se povredio u pripremnom periodu i još nije obukao zeleni dres u zvaničnim utakmicama.

-Iza mene je dug i težak period. Zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena bio sam izvan terena više od pola godine. Radujem se povratku. Osećam se dobro, a trener Tomislav Sivić će pratiti moje stanje na treninzima i odlučiti kada ću moći da se vratim utakmicama. Najvažnije je da sam opet u redovnom trenažnom procesu, ozarena lica priča nam Nenad Kudrić.

Imajući u vidu kakvu je golgetersku seriju imao noseći dres matične Vojvodine, razumljivo je što ga u redovima Tise željno očekuju.

-Evo, dočekali smo da nam se Kudrić pridruži. U pravom momentu, jer se nastavak prvenstvene trke tek zahuktao. Od toga kako će podneti trenažni proces, zavisi kada će biti njegov povratak, veli iskusni Tomislav Sivić.

Znajući da je posoperativni oporavak odradio bez problema, da je potom individualno radio na sticanju fizičke snage, veruje se da će Nenad Kudrić brzo biti u mogućnosti da potvrdi da u Tisi nisu pogrešili što su ga angažovali.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име